Megrendelés előtt:     Kérem figyelmesen olvassa el!!!

 
 
Csak e-mail-en keresztül tudunk rajzot, méreteket egyéb adatokat fogadni, ill. küldeni. Kérjük Önöket, ne küldjenek MMS-ben, SMS-ben, hangpostára stb. üzenetet, mert ezeket nem tudjuk figyelembe venni!
 
Többször előforduló utólagos probléma a munkalapok főzőlapjainak, mosogató tálak, kivágásainak sarkán a dekorlemez tovább repedése! Ezek az esetek, csak akkor történnek, ha a kivágások sarkai fúrva, és dekopírfűrésszel vannak kivágva, ill. merülő fűrésszel stb. esetleg sarkosra vannak vágva!
Abban az esetben, ha  a kivágásokat utólag egy felsőmaró géppel, minimum 12 mm. átmérővel rendelkező marókéssel marják át, és a  sarkait ezzel marják ívesre, a repedések nem jelentkeznek!
 
A főzőlapok esetén pl:  560 + 2 mm. ( gyári adat ) tehát 562 mm-re szükséges a szélességi méretet marni. Nem jó ha szorul!  A főzőlapok oldalán egy erős rugós rögzítő, folyamatosan feszíti szét a munkalapot, ami egy idő után ettől elrepedhet!!! Ez nem a munkalap hibája!!! Ez a kivágásból adódó hiba!
 
Ezért is nagyon fontos, hogy a kivágásokat utólag marják körbe megfelelő méretre egy felsőmaró géppel. 
Az általunk készült marásoknál a sarkokban a rádiusz, 10 mm. Ennél kissebre nem tudjuk marni.   Ez a belső 10 mm. rádiusz azoknál a főzőlapoknál is megfelelő, ahol a gyártó 5 mm-t kér!
 
Helyesen körbemart ill. ívesre mart belső sarok a munkalapon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hibásan kivágott főzőlap!!
 
 
 
 
 
 
Szállítást nem vállalunk, az elkészült lapokat vagy Délegyházán az üzemünkben, vagy a budapesti irodánkban tudják átvenni.
Az elkészült munkalapokat vékony fóliába csomagoljuk, a sarkait karton sarokvédővel védjük.
 
( Szállítással kapcsolatban Vörös Zsolt ( 06 30 217 8577 )külsős kollégát tudják megkeresni. A lapok mérete, ill. a szállítási cím függvényében tud szállítási díjat adni. ) 
 
Köszönjük, hogy elolvasták!