Megrendelés előtt:     Kérem figyelmesen olvassa el!!!

 
 
Csak e-mail-en keresztül tudunk rajzot, méreteket egyéb adatokat fogadni, ill. küldeni. Kérjük Önöket, ne küldjenek MMS-ben, SMS-ben, hangpostára stb. üzenetet, mert ezeket nem tudjuk figyelembe venni!
 
Többször előforduló utólagos probléma a munkalapok főzőlapjainak, mosogató tálak, ablak párkányok kivágásainak belső  sarkán a dekorlemez tovább repedése! Ezek a repedések általában akkor történnek, ha a kivágások sarkai fúrva, és dekopírfűrésszel vannak kivágva, ill. merülő fűrésszel stb. sarkosra vannak vágva!
Abban az esetben, ha  a kivágásokat utólag egy felsőmaró géppel, minimum 12 mm. átmérővel rendelkező marókéssel marják át, és a  sarkait ezzel marják ívesre, a repedések álltalában nem jelentkeznek! 
Másik eset amikor egy sziget munkalapba, egymás mellé kerül a mosogatótál, főzőlap és még az elszívó (is!) fokozottan megvan a veszélye a repedésnek. Szintén veszélyt jelent a sziget munkalapoknál a főzőlap, mosogató kivágás, abban az esetben ha a munkalap túllóg a korpuszon és az nincs alátámasztva. Manapság nagyon divatos, hogy a sziget munkalap egyik felét asztalként használják, míg a lap másik felébe kerülnek a kivágások. A levegőben lógó lap súlya feszíti a kivágásokat, a keletkező feszültség miatt szintén elrepedhet a dekorlemez a kivágások sarkainál! Ez nem a munkalap minőségének a hibája, erre nem vonatkozik semmiféle garancia!
 
 
A főzőlapok esetén pl:  560 + 2 mm. ( gyári adat ) tehát 562 mm-re szükséges a szélességi méretet marni. Nem jó ha szorul!  A főzőlapok oldalán egy erős rugós rögzítő, folyamatosan feszíti szét a munkalapot, ami egy idő után ettől elrepedhet!!! Ez sem a munkalap hibája!!! Ez a kivágásból adódó hiba!
 
Ezért is nagyon fontos, hogy a kivágásokat utólag marják körbe megfelelő méretre egy felsőmaró géppel. 
Az általunk készült marásoknál a sarkokban a rádiusz, 10 mm. Ennél kissebre nem tudjuk marni.   Ez a belső 10 mm. rádiusz azoknál a főzőlapoknál is megfelelő, ahol a gyártó 5 mm-t kér!
 
Helyesen körbemart ill. ívesre mart belső sarok a munkalapon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hibásan kivágott főzőlap!!
 
 
 

A munkalapok alsó felülete:

A munkalapok alsó felülete is dekorlemez borítást kap, nem papírt.

Ez az alsó felület is vízálló, de nem azonos színű a munkalap színével, 

Az alsó borítás több darabból illeszttett, különböző színű is lehet egy lapon. Ennek az alsó borításnak plusz költsége nincs.

Mivel ez az alsó felülete a munkalapnak ez beépítést követően nem látszik,  de ha ez Önnek nem megfelelő, kérem még a megrendelés előtt jelezze, van lehetőség azonos színű vagy fehér alsó burkolat felragsztására is, de ez emeli a munkalap árát.

 
 
Köszönjük, hogy elolvasták!